Geen categorie Zakelijk

Agile Foundation certificaat gehaald in vrije periode

Agile Foundation certificaat gehaald in vrije periode

Ik ben enkele maanden werkloos geweest en heb ervaren hoe vervelend dat precies is. Je kunt het je niet van tevoren voorstellen, want je denkt misshcien dat het heel lekker is om een tijd lang niet te hoeven werken. Hoewel dat inderdaad enerzijds wel lekker is, is het toch voor het grootste gedeelte erg vervelend. Je hebt helemaal geen ritme en structuur, komt soms pas laat je bed uit en verkloot zodoende je dag. En al die tijd zit je in de zorgen of je wel een baan kunt vinden. Ik heb besloten de tijd te besteden aan zelfstudie. In mijn sector onderscheid je je echt met een Agile Foundation certificaat. In de periode dat ik werkloos was besloot ik zodoende dat het echt verstandig was mijn tijd (die ik nu immers in overvloed had) en energie en geld te investeren in het halen van het Agile Foundation certificaat. Het bleek geen weggegooide investering, want enkele maanden na het behalen van het Agile Foundation certificaat stuitte ik op een vacature waarbij ze er specifiek naar vroegen. Ik ben het uiteindelijk geworden!