Geen categorie Marketing

De basisprincipes van Magento webshop

De basisprincipes van Magento webshop

Ik ben nog geen dertig en gelukkig opgegroeid in het tijdperk van de computer. Toch merk ik dat ik, vergeleken met een heleboel anderen, eigenlijk maar weinig van die technologie weet. Daarmee werd ik weer eens keihard geconfronteerd toen ik laatst mijn eigen bedrijf startte. Ik heb zowel een fysiek bedrijf als een webshop – althans dat was het plan. Ik dacht dat wel even te kunnen, nou mis hoor! Dagenlang heb ik eraan besteed om nog maar een millimeter van het geheel aan kilometers informatie te kunnen bevatten met betrekking tot een webshop. Ik wist, dit kan makkelijker en ging op Google eens rondkijken. Aldaar vond ik het programma Magento en dat bleek precies te zijn wat ik nodig had. Met Magento webshop namelijk, wordt het mákkelijk om je eigen webshop te starten en bij te houden. Alle basisprincipes (natuurlijk wel volledig naar keuze) liggen voor je vast, zodat het een invuloefening wordt. En laat dat nou precies zijn waar ik op zoek naar was! Het duurde me niet lang om Magento te leren kennen en te begrijpen wat nou precies de mogelijkheden zijn. Inmiddels run ik met veel plezier en gemak nu alweer een maand mijn eigen webshop – die er ook nog eens heel gelikt uitziet.