Geen categorie Vervoer

De inkoop van mijn sloopauto viel erg mee

De inkoop van mijn sloopauto viel erg mee

Toen mijn auto zo dusdanig was beschadigd moest ik hier afstand van doen. Ik baalde hier goed van maar ja, ik heb de auto zelf immers in elkaar gereden en dus mijn eigen schuld. Ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf die de inkoop sloopauto kan verzorgen en hiermee ben ik een op internet gaan kijken en zo kwam ik uit bij deze site. Ik kon snel zien dat ik hier aan het juiste adres was en dus besloot ik contact met hen op te nemen. Het toeval bleek dat zij die middag ook bij een andere klant moesten zijn die op de route lag van mijn woonplaats, en daarom was het mogelijk dat zij binnen een enkele uren bij mij konden zijn. En zo ging de bel en stonden er twee vriendelijke heren aan de deur. Zij hebben mijn auto bekeken en hebben hiervoor een god bod uit kunnen brengen nadat zij de auto hebben getaxeerd. Ik ben erg tevreden over e manier van deze afhandeling want ik hoefde verder niets te doen. De overschrijving ging snel en ik kreeg direct uitbetaald. Hierna werd de auto opgeladen en toen kon ik op zoek gaan naar een vervanging. Je auto als sloopauto verkopen is natuurlijk niet echt leuk maar wel als je er nog een prima prijs voor krijgt.