Geen categorie Wonen

De Slotenmaker Vlaardingen kon echt veel voor me betekenen

De Slotenmaker Vlaardingen kon echt veel voor me betekenen

 

Een poos geleden ben ik in een nieuw huis getrokken, dat zich aan de rand van de stad bevindt, een plek waar ik altijd al wilde wonen Рnamelijk met een been in de natuur en met de andere nog in de stad. Voor mij is dat een droom die uitkomt en ik ben echt blij met mijn plek hier. Toen vrienden laatst voor een dinertje bij me kwamen kreeg ik van hen echter een vraag die ik niet had verwacht. Ze vroegen me namelijk of ik weleens bang was in de avond, omdat ik hier nou niet bepaald veel buren om me heen heb zitten. Ik vroeg hen waar die vraag precies vandaan kwam, ik had het namelijk nog nooit zo gevoeld. Echter, na die avond bekroop me wel een angstig gevoel Рik zat hier echt helemaal alleen. Ik heb de volgende dag de Albina Secure opgebeld met de vraag of zij niet eens een inventarisatie van de sloten hier konden maken. Aan de hand van dat gesprek werd me duidelijk dat de Slotenmaker Vlaardingen veel voor me zou kunnen betekenen.