Geen categorie Opleidingen

Een afstudeerstage bedrijfskunde gevonden

Een afstudeerstage bedrijfskunde gevonden

Nadat ik op de middelbare school een aantal jaren heb zitten aankloten begon ik het examen jaar pas serieus te worden. Toen besefte ik dat ik aan mijn toekomst aan het werken was en dat ik goed mijn best moest gaan doen om het examen te halen. Dat lukte mij dat jaar gelukkig op het randje. Daarna ben ik aan hbo begonnen, vanaf het begin heb ik daar serieus gewerkt en alles dan ook in een keer gehaald. Ik begon toen aan bedrijfskunde, waar ik nu in het laatste jaar van zit. Het enige wat ik nog moet doen is een afstudeerstage bedrijfskunde. Eerder heb ik al een stage gelopen bij een bedrijf, ze waren toen erg tevreden over mij. Dus het eerste waar ik aan dacht was om dat bedrijf voor mijn afstudeerstage bedrijfskunde te benaderen. Na overleg hadden ze nog een mooie opdracht voor mij liggen. Volgende week mag ik daar weer beginnen, dit keer geen normale stage maar een afstudeerstage bedrijfskunde. Als ik mijn afstudeerstage bedrijfskunde heb gehaald dan hoop ik daar te kunnen blijven werken. Ik moet deze week nog de laatste dingen voor schoolprojecten afronden en dan gaat de afstudeerstage bedrijfskunde beginnen.