Geen categorie Uncategorized

Een grote glimlach vanwege Vingino

Mijn kinderen zijn een stuk bewuster van hun kleding dan ik van tevoren voor mogelijk had gehouden. Ik ging ervan uit dat zij hetzelfde zouden zijn als ik vroeger, maar ik denk dat er voor kinderen in de tegenwoordige tijd wat veranderd is, of het moet er aan liggen dat mijn kinderen in andere kringen zitten dan ik, waar er aan kleding meer aandacht wordt besteed. Ze hebben een duidelijke voorkeur voor het merk Vingino bijvoorbeeld, eentje waar ik overigens prima in kan komen. Zowel mijn zoon als dochter maak ik erg blij met kleding van het merk Vingino – en zo nu en dan koop ik weer iets nieuws voor de kinderen, die altijd weer een brede glimlach krijgen bij de aanblik ervan. Ik weet nog van vroeger dat ik heus wel voorkeuren voor kleding had, bijvoorbeeld de lievige jurkjes die zowel mijn zusje als ik hadden, alleen had zij een rode met blauwe stippen en ik een blauw jurkje met rode stippen. Ook weet ik nog dat ik per se lakschoentjes wilde – die ik natuurlijk na enige tijd niet meer aan kon aangezien mijn voeten zo groeiden.