Geen categorie Tuin

Een nieuwe terras inrichting

Een nieuwe terras inrichting

Een nieuwe terras inrichting is natuurlijk af en toe wel nodig. Mensen hebben het al gauw gezien na vijf keer en gaan dan een keer bij een ander terras zitten. Waar ik werk veranderen we heel vaak de terras inrichting. Ik ben daar heel goed en ik krijg ook altijd de eer omdat te mogen doen. Een terras inrichting is heel simpel, het makkelijk te betreden zijn en het moet er aantrekkelijk uit zien. Een terras inrichting moet vaak de klanten lokken en daarom moet die ook erg goed zijn. Wij hebben vooral gemerkt als je af en toe de terras inrichting veranderd er veel mensen op af komen. Ook veranderen wij de kaart regelmatig, zo blijven wij apart en blijven mensen terug komen. Het kan niet zo zijn dat klanten uitgekeken zijn op de menukaart. Zelfde als de terras inrichting, daar kunnen mensen bij ons ook niet op uitgekeken zijn. Als er een nieuwe terras inrichting is, hebben wij ook een nieuwe menukaart, is handig voor onze klanten, die weten dan precies wanneer wij een nieuwe menukaart hebben. Ik ben erg blij met mijn werk en als bijbaantje verdien ik er heel goed mee. Ik denk ook dat ik later iets met inrichting wil gaan doen, ook mijn baas zegt dat ik er echt heel goed in ben en er echt kijk op heb.