Geen categorie Wonen

Erg onder de indruk van de foto’s van Maarten van de Voort

Erg onder de indruk van de foto’s van Maarten van de Voort

 

Het kan zijn dat je toevallig op zoek bent naar een fotograaf en in dat geval zou ik je Maarten van de Voort willen aanraden. Ik kom zojuist terug van een fotoshoot bij deze fotograaf en ik ben bijzonder tevreden over het resultaat, die hebben mijn verwachtingen echt overstegen – en dat is nogal wat, als je je beseft wat een bijzondere verhalen en aanbevelingen ik al over en van hem had gehoord. Ik werd direct compleet op m’n gemak gesteld door deze Maarten van de Voort en hij vroeg me of we misschien wat mochten experimenteren, of we niet eens samen konden kijken welke poses interessant zouden zijn. Ik vond het heel leuk op deze manier betrokken te worden in het proces, het ging uiteindelijk immers natuurlijk ook om mijn foto’s. En het resultaat dat Maarten van de Voort heeft weten te leveren vind ik echt bijzonder, ik kan m’n ogen niet afhouden van de foto’s die ik hier voor me heb liggen. Ik heb mezelf nog nooit zo knap op de foto gezien als deze van Maarten van de Voort.