Geen categorie Uncategorized

Goedkoopste taxi Schiphol bracht hem op tijd weg

De goedkoopste taxi Schiphol bracht mijn opa netjes en veilig naar het vliegveld. Opa woont nu alweer vier jaar in Berlijn en hij komt elk jaar bij ons langs om iedereen weer te zien en hier verder nog wat zaken te regelen. Hij logeert dan altijd bij ons en dat vind ik super gezellig en leuk, ik kom steeds meer over hem te weten en hoor ook meer verhalen over vroeger, wat ik heel erg leuk vind en kan waarderen. Omdat hij meestal op werkdagen weer terug vliegt en mijn ouders hem dan niet kunnen brengen, is de goedkoopste taxi Schiphol er, die we samen hebben uitgezocht. Ik ben de laatste keer met hem mee gegaan, we hadden de goedkoopste taxi Schiphol wat eerder laten komen omdat we samen nog even vliegtuigen wilden kijken op het vliegveld en daar nog een kopje koffie gingen drinken. Daarna ging opa naar zijn eigen vliegtuig en ging ik met de trein weer terug naar huis. Volgend jaar zomer ga ik twee maanden naar Berlijn toe om met hem te zijn, maar ook om daar wat vakantie te vieren en misschien een stage te regelen! www.taxivanderborgt.nl