Geen categorie Uncategorized

Het horeca terras dat bij mijn zaak past

Het horeca terras dat bij mijn zaak past

 

Ik heb een goede tip voor de mensen die op zoek zijn naar een horeca terras, bij Xterior kun je hiervoor namelijk heel goed terecht! Ik was de afgelopen maand nog even op de valreep en zodoende dus best gehaast op zoek gegaan naar een mobiel terrasscherm, omdat ik toch voor de lente goed voorbereid wilde zijn. Eigenlijk wilde ik er deze winter al aan beginnen, maar je weet immers hoe dat gaat, er komen altijd weer dingen die er tussen in komen te staan, andere dingen die op dat moment meer prioriteit lijken of blijken te hebben. En zo kwam het dat het goede weer me begin maart toch nog behoorlijk overviel en ik niet het horeca terras had staan dat er goed uitzag of dat het aantal mensen kon herbergen dat ik er graag op had gehad. Ik vond dat met toenemende mate toch wel een beetje zonde en jammerlijk en ben toen snel gaan rondkijken naar een horeca terras dat in aanmerking kwam – maar ik vond telkens maar niks. Pas bij het vinden van de website van Xterior vond ik ook het horeca terras dat bij mijn zaak past!