Geen categorie Tuin

Het leggen van de tuinstenen gebeurde afgelopen weekend

Het leggen van de tuinstenen gebeurde afgelopen weekend

Vrienden van mij zijn nog niet eens zo heel lang geleden verhuisd en ik heb ze uiteraard geholpen. Ik zou het zelf nooit zo willen, maar zij hebben een huis op de kop getikt waar ze eigenlijk niet zoveel meer aan hoefden te doen. De vorige bewoners hadden het zelfs nog geverfd voor de verkoop. Ik hou ervan om te klussen en zou mijn huis altijd zelf zo willen indelen zoals ik het zelf voor ogen had, maar ieder z’n ding. Het heeft ergens ook wel iets heel gemakkelijks dat je er niet naar hoeft om te kijken. En de energie die zij niet in het huis hoeven te steken, steken ze des te meer in hun tuin. Hun tuin is een waar paradijsje aan het worden en ik vind het leuk hiervan deel uit te maken – temeer omdat ik nog niet zoveel ervaring heb met dingen bouwen in de tuin. Dit weekend gingen we de tuinstenen plaatsen die zij uitgekozen hadden. Ik hoorde ze al wel vaker over de tuinstenen en was benieuwd met wat voor ideeën zij zouden komen, wat ze hadden bedacht. We hebben een heel terras aangelegd met de tuinstenen en een pad dat door de tuin heen leidt. Het resultaat is echt prachtig geworden en ik durf erom te wedden dat we hier nog veel lentes en zomers zullen doorbrengen!