Geen categorie Wonen

Hoe je een centerpiece creëert met design vloerlampen

Hoe je een centerpiece creëert met design vloerlampen

Mijn vriend en ik zijn aan het rondkijken voor design vloerlampen, met name iets wat ik in gang heb gezet hoor, overigens. Ik ben al sinds mijn jeugd gefascineerd door design, waarschijnlijk iets wat ik van mijn vader heb meegekregen. Ik had het anders zelf ook wel heel mooi gevonden denk ik, mijn interesse ligt van nature sowieso in de hoek van de kunsten, maar in design meubels ben ik ook wel geprikkeld door hem denk ik. Doordat ik eigenlijk altijd te midden van design heb gewoond, ben ik dit in het bijzonder gaan waarderen. Toen ik net op mezelf ging wonen kocht ik als tegenreactie alleen maar tweedehands spullen en wilde ik geen bed maar gewoon met een matras op pallets slapen, wilde ik het echt even anders, maar ik merk dat sinds een aantal jaren mijn interesse in design weer begint toe te nemen. We zoeken nu naar een betaalbaarder variant van de prachtige design vloerlampen van Castiglioni zodat we die in ons nieuwe huis kunnen neerzetten, er net zo’n centerpiece van kunnen maken als die eerste in mijn ouderlijk huis ooit was. Dit soort design vloerlampen maken een huis immers áf!