Geen categorie Medisch

JEE-O buitendouches in de aanbieding voor een eiland

JEE-O buitendouches in de aanbieding voor een eiland

Ik zag een aanbieding voor JEE-O buitendouches en ik hem mijn oom gelijk getipt, ik wist namelijk dat hij nog op zoek was naar JEE-O buitendouches voor zijn haven. Hij is havenmeester van een kleine haven in een klein dorp, hij besteed er veel geld en aandacht aan en ik moet ook zeggen, het ziet er goed uit. Het is een genot om met je bootje in deze haven te stranden, tussen de prachtige natuur. Hij heeft een kleine winkel gebouwd waar hij van alles heeft qua benodigdheden. Hij heeft ook een eilandje waar hij regelmatig feesten en partijen organiseert, de meeste mensen vinden dit fantastisch. Volgens mij wil hij daar ook de JEE-O buitendouches plaatsen. Of dit gaat gebeuren en wanneer weet ik nog niet maar ik denk dat het altijd wel goed komt met mijn oom, hij heeft altijd wel weer nieuwe plannen en gaat continu door met investeren. Volgens mij heeft hij een goede intuïtie, hij maakt namelijk nooit fouten, nooit. Alle keuzes in zijn leven zijn tot nu toe goed geweest en dit vind ik erg bewonderingswaardig.