Geen categorie Uncategorized

Kamer stond al vol dozen voor het verhuizen Den Haag

Mijn huis stond vol dozen, ik wilde namelijk verhuizen Den haag. Soms heb je gewoon het gevoel dat je echt weg wilt, daarom had ik al dozen gekocht om mijn spullen te sorteren. Dit ging nog best goed, ik had alle oude documenten en paperassen weggegooid en alles wat ik wilde bewaren netjes in verschillende dozen bewaard. Ook nog eens geordend en wel, ik wist ergens niet dat ik zo georganiseerd kon zijn. Toen mijn moeder langskwam en de dozen zag schrok ze wel een beetje. Ze vroeg of ik al iets nieuws gevonden had, dit was namelijk nog niet zo. Ze vond dit een beetje raar van mij. Dit begreep ik erg goed, misschien was het ook raar. Maar ik moest gewoon weg, en ik geloofde er in dat het vanzelf wel goed kwam als ik de dozen in ging pakken. En, dit bleek ook terecht, want toen alles ingepakt was kreeg ik een telefoontje van een nieuw huis bij mij in de buurt, ik ben toen wezen kijken en ze vonden dat ik een geschikte kandidaat was, erg makkelijk voor mij. Ik kon in een dag verhuizen, wat fantastisch was, want dit had ik net nodig. Mijn moeder heeft mij geholpen, samen met een verhuisbedrijf, allemaal voor het verhuizen Den Haag.