Geen categorie Mode

Kinder uggs voor mijn pasgeboren baby!

Kinder uggs voor mijn pasgeboren baby!

Een oude vriendin is laatst op kraambezoek geweest en ze gaf ons een cadeautje, namelijk kinder uggs. Dit vond ik zo lief. We kennen elkaar van de middelbare school en we waren beide erg verzot op uggs. De kinder uggs waren dan ook echt toepasselijk! Ik kon er wel om lachen, het zag er allemaal ook zo mooi en lief uit. Het was leuk om haar weer te spreken, dan zie je hoelang geleden het alweer is, en hoe gek het eigenlijk is dat ik nu moeder ben geworden. waar ik overigens alleen maar blij mee ben. Ik hou ontzettend van mijn kind en ik vind het geweldig hoe dit gaat nu. Ik vind elke dag prachtig en kan uren naar mijn baby kijken. Gewoon hoe ze beweegt, hoe ze doet, ze is echt een schat. Heel lief en huilt bijna nooit. De vader, mijn vriend, is ook enorm veranderd sinds de baby er is, hij is echt zo zorgzaam en lief en je ziet dat hij altijd bij haar wil zijn. Heel leuk om te merken. De schoentjes staan haar trouwens heel lief, heel zacht voor haar voetjes.