Bouw Geen categorie

Klasse uitstraling met de leien dakbedekking

Klasse uitstraling met de leien dakbedekking

 

Mocht je nog een bedrijf zoeken dat aan echt goede leien dakbedekking doet, dan heb ik bij dezen echt een aanrader voor je. Het bedrijf dat ik inschakelde om de leien dakbedekking te leggen was namelijk Hegeraat en ik ben zeer tevreden over ze. Ze hebben hier namelijk een fantastisch resultaat weten te behalen en zodoende kan ik dan ook erg tevreden zijn over de algehele uitstraling die het huis nu heeft. Voorheen was het toch een beetje pover, moet ik eerlijk toegeven, maar met de nieuwe leien dakbedekking is het echt een wereld van verschil en hebben we een dijk van een uitstraling hier. Ik vind het leuk het huis zienderogen te zien opknappen, te zien dat je stapje voor stapje dichterbij het ideaal komt. Ik hou wel van een bepaalde knusheid moet ik zeggen, een bepaalde kneuterigheid in die zin, en daarom wilde ik ook het intieme karakter van dit soort dakbedekking hebben, want het geeft een huis toch een bepaalde sfeer. En toch is het ook echt heel stilistisch eigenlijk, heeft het ook wel weer iets straks en glads eigenlijk. Een klasse uitstraling dus!