Dranken Geen categorie

Lekkere rode wijn gedronken

Van de week zijn wij op visite geweest bij vrienden van ons. Daar hebben we genoten van een heerlijke fles rode wijn! Deze was trouwens ook in een mum van tijd op….

Aangezien ik deze glas wijn wel heel erg lekker vond had ik gevraagd was ze deze hadden gekocht. Ik kreeg gewoon als antwoord te horen dat ze het hebben besteld via het internet! Dit had ik niet verwacht waardoor ik ervoor heb gekozen om ook eens op het internet te kijken of ik dit bedrijf zelf kan vinden. Normaliter bestel ik nooit wat via het internet maar  ga gewoon naar de winkel toe. Zo ben ik terecht gekomen op de website van 247wijnshop.nl waar je een tal van heerlijke wijnen kan bestellen. Het feit dat je al vanachter je eigen computer een fles wijn kan bestellen die vervolgens bij je wordt thuisbezorgd is toch ideaal? Dit wilde ik toch ook met mijn eigen ogen bekijken waardoor ik ervoor heb gekozen om direct te bestellen.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Snelle levering

Het feit dat je binnen een werkdag je bestelling al in huis hebt is ideaal! Zo heb ik van de week bij hun besteld en nog geen dag later kon ik de bestelling al in ontvangst nemen. Dit was naar mijn mening perfect waardoor ik vaker bij hun een lekkere fles rode wijn ga bestellen.

striga_nerodavola-1100x1100