Geen categorie Mode

Meerdere chinos voor de afwisseling

Meerdere chinos voor de afwisseling

De vorige keer dat ik kleren ging kopen kwam ik in een winkel waar ze heel veel broeken hadden hangen. Ik liep een beetje rond en opens sprong er een broek uit die ik erg leuk vond. Er waren er meer van, in verschillende kleuren maar wel hetzelfde model. Ik vroeg aan de verkoopster wat voor broeken dat waren. Ze vertelde me dat het chinos waren, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik wilde wel eens een paar chinos om te kijken of het fijn zou zitten. De eerste die ik aan deed voelde gelijk alsof het al jaren lang mijn broek was, dat heb ik eigenlijk nooit als een broek nog nieuw is. Omdat ik hem zo fijn vond zitten wilde ik er wel drie tegelijk kopen, drie verschillende kleuren. Voor de zekerheid heb ik de andere kleuren ook maar even gepast en die zaten net zo lekker. Logisch maar je weet maar nooit of er toch verschil in de chinos zit. Toen ik tegen mijn vrouw zei dat ik chinos had gekocht wist ze ook niet waar ik het over had. Ik liet de broeken zien en toen herkende ze het woord opeens. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn broeken en voor de afwisseling heb ik mooi een paar verschillende kleuren.