Geen categorie Tuin

Met een parasol op het strand heerlijk wegdromen

Met een parasol op het strand heerlijk wegdromen

Ik ben echt een dromer, het liefst onder een parasol op het strand, maar bij een regenbui in bed kan ik ook behoorlijk weg dromen. Maar ik moet bekennen dat ik toch echt van mooi weer hou, ik functioneer gewoon beter met mooi weer. Zeg nou zelf, hoe heerlijk is het om onder je parasol te genieten van een lekker drankje, de zon houdt je warm, de parasol beschermt je. Dit voelt toch geweldig en veilig. Ik moest ooit van mijn leraar denken aan een veilige plek. Ik moest dit doen als ik mij angstig voelde, ik had toen namelijk vaak last van paniek aanvallen en zo. De leraar wiskunde hielp mij hierbij, hij was erg aardig en had het met mij te doen. Ik vertelde toen dat de zon voor mij een warme plek was, veilig ook. Hij zei dat dit misschien een beetje te warm was en ik moest lachen. Toen zei ik dat ik eigenlijk bedoelde om op een strand onder de zon te liggen, met een goed boek en een parasol. De leraar heeft mij toen op het hart gedrukt om hier aan te denken als ik mij onveilig of angstig voel. Ik heb er veel van geleerd, want ik doe het nu, zes jaar na dato, nog steeds.