Cadeau's Geen categorie

Partyboot huren voor mijn verjaardag

Partyboot huren voor mijn verjaardag

Een partyboot huren voor mijn verjaardag. Ik wil altijd een leuk feest geven voor mijn verjaardag en natuurlijk moet het ook iets zijn wat niet iedereen doet. De partyboot huren was ook een geweldig idee en het zag er super goed uit. Ze zouden het ook helemaal versieren hoe ik het zou willen en op de dag van het feest ging ik langs de partyboot en het zag er geweldig uit, ze hadden alles geweldig versiert en het feest kon beginnen. Een partyboot huren kost wel wat, maar ik had het er zeker voor over. Iedereen vond het wel overdreven dat ik een partyboot ging huren om mijn verjaardag te vieren. Gelukkig vonden al mijn vrienden het juist wel een goed idee. Toen het feest eindelijk kon beginnen was ik wel zenuwachtig of alles goed ging verlopen. Een partyboot huren is namelijk niet niks en dan moet het wel een knal party worden anders is het ook zonde van het geld. Rond 10 uur was iedereen er en konden we uitvaren met de partyboot. De muziek was erg goed en het geluid ook, alles was top geregeld en ik hoefde niks te doen. We hebben die hele avond erg genoten en het was een top feest.