Geen categorie Uncategorized

Prepaid internet spanje, ole!

Tijdens mijn tijd in het buitenland was ik verbonden aan een prepaid internet spanje en dit is mij erg goed bevallen. Ik heb een jaar lang – best lang – stage gelopen in Spanje en ik moest dus goed verzekerd en met de juiste voorbereidingen daar gaan wonen. Op het nippertje koos ik nog voor een prepaid internet spanje, zodat ik ook gewoon onbeperkt op internet kan tegen een laag tarief, ook had ik niet te maken met hoge en onverwachte kosten, waardoor mijn verblijf daar goed was. Het was trouwens veel goedkoper dan in Nederland, waardoor ik veel geld kon sparen. Ik werkte namelijk bij een Nederlands bedrijf en kreeg ook betaald naar die maatstaven, maar hier in Spanje is alles goedkoper, best een goede situatie dus. Ik heb een te gekke tijd gehad en ben net pas terug, maar wil heel graag weer naar Spanje. Bovendien is mijn prepaid internet spanje nog geldig, dus daar moet ik het niet voor laten. Mijn ouders zeggen dat ik eerst even moet ‘aarden’ hier, eer ik weer keuzes ga maken. Dat begrijp ik ook wel, bovendien is het erg leuk iedereen hier weer te zien.