Geen categorie Mode

Reddingsvest kind om mee te gaan op de boot

Reddingsvest kind om mee te gaan op de boot

Mijn dochtertje gaat deze zomer mee met een vriendinnetje op zeil kamp. Ik vind dit hartstikke leuk en ik hoop dat ze het zelf ook leuk gaat vinden. Toch ben ik af en toe een beet bezorgd. Ik weet dat er goede begeleiding is, maar ik moet er niet aan denken dat mijn kind het water in valt. In de omschrijving van het kamp stond dat het een eigen keuze was om een reddingsvest kind aan te schaffen of niet. Ze voeren alleen maar in ondiep water maar om geheel beschermt te zijn, kon een reddingsvest kind handig zijn. Ik besloot er dan ook toch maar eentje te kopen. Daarna belde ik de moeder op van de vriendin van mijn dochter om te vragen hoe of wat, of ze hetzelfde deed. Anders zag ik de bui al hangen, wanneer mijn dochter verplicht een reddingsvest kind moet dragen en haar vriendin niet, nou, dan wordt het een grote ellende, ik weet nu al dat ze hem niet wil dragen. De moeder zei dat ze er ook al een had gekocht en het dus geen probleem ging worden. http://4activekidz.nl/zeilen/veiligheid/reddingsvesten.html