Geen categorie Uncategorized

Tevreden met fysiotherapeut Waalwijk

Na mijn operatie aan mijn been ben ik gelijk door gegaan naar de fysiotherapeut Waalwijk. Mijn broer zat eerder bij de fysiotherapeut Waalwijk en was daar goed over te spreken, vandaar dat ik er ook een afspraak wilden. Dit ging erg goed en ik had het idee dat ze gelijk begrepen wat er aan de hand was en wat er moet gebeuren. Het gaat voornamelijk nu om het opbouwen van spierkracht, er is van alles aan de hand met mijn been waardoor de zwakte van spieren maximaal is. Er zijn zelfs spieren die ik nooit gebruik, trainen is dan ook erg zwaar. De fysio laat mij met kleine stapjes beginnen, ik moet kleine oefeningen doen die uiteindelijk bijdragen aan het sterker worden van het been. Ik heb nu ook aangepaste schoenen waardoor ik nog beter loop. Vooral het leren lopen vind ik nog wel lastig, ik ben nog niet gewend om echt recht te lopen, in de afgelopen jaren heb ik mij zelf een patroon aangeleerd die ik moet veranderen, vanwege de slechte belasting van mijn rug. Hard trainen dus, maar wel met een doel, want mijn lichaam is erg belangrijk voor mij.