Geen categorie Uncategorized

Verslaafd aan Italiaanse koffie

Ik was nooit zo’n grote fan van koffie totdat ik aanraking kwam met Italiaanse koffie. De Nederlandse koffie kon mij nooit zo bekoren. Op vakantie in Milaan raadde een vriendin mij toen Italiaanse koffie aan. De koffie in Italië smaakt zo veel beter dan de koffie in Nederland. Het lijkt wel alsof ze in de Italiaanse koffie een speciaal ingredient stoppen. Eenmaal terug van vakantie merkte ik dat de Italiaanse koffie steeds meer ging missen. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een goede leverancier van Italiaanse koffie in Nederland. Gelukkig heb ik een goed adresje gevonden. Inmiddels drink ik iedere dag koffie, iets wat ik me voor mijn vakantie nooit voor mogelijk had gehouden. Ik vind Italiaanse koffie het lekkerst als hij zwart gedronken wordt. De pure authentieke koffiesmaak wordt dan niet verpest door suiker of melk. Als ik nu af en toe wel eens een Nederlands bakje koffie drink merk ik meteen weer het verschil. Ik ben nu zelfs op een punt aagekomen dat ik geen andere koffie meer drink dan Italiaanse koffie. Misschien klinkt dit wat overdreven en verwend maar ik kan er niks aan doen. Ik ben verslaafd geraakt aan de smaak van Italië.