Geen categorie Mode

Voor mij en mijn vriend kocht ik schoenen online

Voor mij en mijn vriend kocht ik schoenen online

Mijn vriend kan zich altijd prima kleden daar is echt helemaal niet smis mee. Tot dat hij zijn schoenen aan trekt en dan slaat hij de plank finaal mis. Ik plaag hem er wel eens mee maar hij lijkt zich er dan ook niets van aan te trekken. Ik koop al een tijdje mijn schoenen online. En toen ik op de site van Shoemixx op zoek was naar een paar leuke pumps kon ik het niet laten om ook eens even bij de heren schoenen te gaan kijken. Daar vond ik ook voor mijn vriend leuke schoenen online. Super leuke Gaastra sneakers die hij zeker weten bij zijn kleding kon combineren. En zo heb ik gewoon heel brutaal schoenen online geshopt voor mij en voor mijn vriend. Toen de bestelling binnen was heb ik meteen mijn pumps gepast en was ik helemaal vrolijk omdat ze zo mooi waren. Je wordt toch altijd blij van schoenen bedacht ik mij en daarom had mijn vriend ook even dat duwtje nodig. toen hij uit zijn werk kwam kon mijn vriend na het eten zijn schoenen passen. Hij biechtte op dat hij echt geen verstand had van schoenen kopen. En was dus blij met mijn hulp