Geen categorie Techniek

Werken bij een ingenieursbureau

Werken bij een ingenieursbureau

Ik werk al een aantal jaar bij een ingenieursbureau en ik vind het nog steeds erg leuk. Ik wilde altijd al parken gaan ontwerpen en ik vond ook dat de parken van nu er beter uit moesten gaan zien. Bij een ingenieursbureau mocht ik vooral parken gaan ontwerpen, dus ben ik ook meteen gaan solliciteren en ik werd ook gelukkig meteen aangenomen. Ik heb al zes kleine parken ontworpen en vier hele grote parken. Ik werk er al twee en een half jaar en voor wat ik al heb gedaan is best veel. Ik ben ook blij dat ze bij mijn ingenieursbureau genoeg werk hebben voor mij, want ik moet er niet aandenken om stil te moeten gaan zitten. Als ik een opdracht krijg ben ik er ook constant mee bezig. Toch probeer ik werk niet mee te nemen naar huis, maar soms schiet er zo’n gaaf idee naar boven en dat schrijf ik dan altijd even snel op. Ik vind het gewoon echt leuk werk bij de ingenieursbureau en ik wil het nog heel lang blijven doen. Mijn uiteindelijke doel is dat ik in Amerika bij een ingenieursbureau mag werken. Dat lijkt me echt heel gaaf, want ook die parken daar zien er veel mooier uit.