Geen categorie Wonen

Zelfstandig sleutelen aan de radiatoren

Zelfstandig sleutelen aan de radiatoren

Soms blijf je jezelf ineens onwijs verrassen, blijk je nieuwe lagen van jezelf tegen te komen die je misschien in eerste instantie niet direct had verwacht. Zo ging het bij mij en het klussen in mijn nieuwe huis. In eerste instantie dacht ik namelijk dat ik me er gewoon vanaf zou maken en hier en daar zou kijken wat waar veranderd kon worden maar ik bleek er een enorme passie in te ontwikkelen, ik bleek er helemaal voor te gaan. Want met elk dingetje dat ik aanpakte zag ik weer nieuwe dingen die veranderd of aangepast of verfraaid konden worden en ik bleef maar bezig. Ook heb ik nieuwe dingen in mezelf ontdekt overigens die ik leuk vond om te merken, zo vond ik het heel leuk nieuwe dingen uit te proberen, iets wat ik als heel leerzaam heb ervaren. Neem het voorbeeld van de radiatoren die ik zelfstandig ging vervangen. Misschien had ik er voorheen een monteur bij gehaald om de radiatoren voor mij te vervangen maar nu heb ik het helemaal zelf gedaan, heb ik mezelf er van tevoren uitgebreid over ingelezen en ben ik daarna aan het klussen gegaan.