Geen categorie Overig

Blij met Milieu service Nederland

Blij met Milieu service Nederland

 

Ik ben nu enkele jaren chef van een kantoor en heb echt vernieuwingen gebracht in dit bedrijf. Als frisse wind heb ik vele al jaren slepende problemen opgelost, gewoon door logisch na te denken en aan te pakken waar nodig. Ik ben een zogenaamde ‘people’s person’ en kan goed doch duidelijk met personeel van dit kantoor overweg, heb een natuurlijke autoriteit. Bovendien ben ik accuraat in het oplossen of voorkomen van problemen die ontstaan. In mijn vorige banen werkte ik al samen met Milieu service Nederland en ik heb dat ook hier op de werkvloer geïntroduceerd. Milieu service Nederland levert namelijk hele goede producten die een kantoor gewoon niet mogen ontberen, alleen lijkt nog niet elk kantoor hiervan doordrongen. Wat een zonde is overigens, want het kan je werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. Zo heb ik direct enkele afvalcontainers aangeschaft van Milieu service Nederland, want het afval stapelde zich hier op. Ook zorgde ik voor een archiefvernietiging voor onze vertrouwelijke documenten, daar werken we immers veel mee. De werkzaamheden worden nu veel meer gestroomlijnd omdat niets zich opstapelt en bovendien hoeven we niet meer bang te zijn dat vertrouwelijke informatie op straat terecht komt.