Daten Geen categorie

Datingsite was leuker dan gedacht

datingsite

Overgehaald

Al jaren had ik echt een soort afkeer tegen het gebruiken van een datingsite. Misschien ben ik van de oude stempel, dat het mij daarom niet aantrekt. Het lijkt mij gewoon veel leuker iemand tegen te komen in een kroeg, bijvoorbeeld. Als je dan een klik hebt, weet je zeker dat als je nog een keer afspreekt, het ook leuk kan worden. Online lijkt alles maar nep, naar mijn mening. Toch voelde ik mij al een tijdje eenzaam, en wist ik niet zo goed hoe ik nieuwe mensen kon leren kennen. Mijn vriendin heeft mij toen overgehaald toch maar een datingsite te gebruiken. Zij had echter het succesverhaal: drie jaar geleden gebruikte zij ook een datingsite, en de man die zij daar heeft leren kennen is nu de vader van haar pasgeboren dochtertje! Ik hou altijd in gedachte dat het niet alleen maar succesvol kan zijn, maar ik wilde het er dan toch maar op wagen.

datingsite Samen met mijn vriendin

Met mijn vriendin ging ik datingsites vergelijken. Wat is er veel keus! Op drie verschillende datingsites heb ik mij aangemeld. Elke keer dat ik die gebruik, helpt mijn vriendin mij er doorheen. Wij hebben samen profielen aangemaakt voor mij, en zij laat mij zien hoe alles werkt. Als ik binnenkort ga daten, dan moet ik dat natuurlijk wel alleen doen. Daar ben ik een beetje zenuwachtig voor, maar ik ben ook erg nieuwsgierig! Wie heeft er ook zulke ervaringen?