Geen categorie Wonen

De toilet verbouwen in ons huis

De toilet verbouwen in ons huis

Mijn man en ik vonden dat het een keer tijd werd om de toilet te gaan verbouwen. De toilet verbouwen is ook echt nodig. De muren zijn vies en ook niet meer schoon te krijgen, de wc zelf ziet er ook niet uit en het is ook vies om te denken dat vrouwen hierop moeten gaan zitten, ook zijn de tegels niet meer mooi. De toilet verbouwen in ons huis is dus echt noodzakelijk. We vinden het ook schamend om visite naar die toilet te sturen. Ik wilde alles eruit laten halen, om vervolgens alles ook nieuw erin te gaan laten zetten. Ik wilde gewoon ook alles nieuw kopen en niks tweede hands. De kleuren in ons huis is vooral wit en crème kleur met bruin, dus ik wilde in de toilet ook de muren wit en crème kleur en de accessoires bruin van kleur te doen of leuke andere kleuren die het wat op vrolijken. Gelukkig is mijn man een makkelijke en vond hij alles goed wat ik wilde. De toilet verbouwen deden we niet zelf en hebben we laten doen, ik zelf heb wel alles uitgekozen en zij gingen het maken. Na een maandje was dan ook echt de hele toilet klaar en helemaal weer schoon en nieuw. Het zag er ook echt weer verzorgd uit en hoe het er ook uit hoort te zien. De muren hebben nu een crème kleur, de wc is gewoon wit, er is ook een wasbakje met daarboven een spiegel met een houten rand er omheen. Ook hangen er leuke fotolijstjes in allemaal verschillende en vrolijke kleuren. De toilet verbouwen kosten in ons huis was dus een groot succes en ik ben er ook super blij mee.