Diensten Geen categorie

En ook dit jaar mag de schilder Rotterdam ons komen helpen

En ook dit jaar mag de schilder Rotterdam ons komen helpen

Wij hebben een grote loods die toe is aan onderhoud. Omdat wij onze woning hebben laten schilderen door de schilder Rotterdam van Vogels Schilderwerken. Kunnen wij gemakkelijk weer op deze vakmensen terug vallen. Ze wisten meteen wie zij aan de telefoon hadden ter wij de vorige klus een jaar geleden was. En dus vertelde ik de schilder Rotterdam van mijn plan. Meteen hebben wij een afspraak op een vrijdag middag gemaakt om een geschikt idee op te gaan stellen. Mijn vrouw schenkt hier totaal geen aandacht meer aan. Zij weet dat zij dit soort dingen wel aan mij kan overlaten zolang ik zelf maar niet met een kwast op een ladder ga staan zegt ze. Dit vertelde ik de schilder Rotterdam en hij moest erg hard lachen. En gaf als slim antwoord; zo heeft ieder zijn vak. En daar sluit ik mij bij aan. De loods kreeg dezelfde look als onze woning. Dat is niet alleen voor de hand liggend maar dat oogt gewoon een stuk netter. Nu kunnen wij zonder zorgen deze klus weer gemakkelijk uitbesteden aan de schilder Rotterdam net als vorig jaar gaan wij er van uit dat het weer net zo keurig word.