Geen categorie Wonen

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar; ze gaven de voor en nadelen

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar; ze gaven de voor en nadelen

Mijn huis verkopen aan vastgoedmakelaar. Hoe gaat dit precies in zijn werking. Ik kwam op een goede site terecht toen ik zocht naar huis verkopen aan vastgoedmakelaar. Ze hebben het haarfijn uitgelegd, het klonk logisch en voor mijn huidige situatie ook wel interessant. Ik heb toen een afspraak met ze gemaakt, geheel vrijblijvend, en deze afspraak is mij goed bevallen. Ze hebben mij alles uitgelegd over huis verkopen aan vastgoedmakelaar en zowel de voor als de na delen aan mij gegeven. Ik vind het een goede optie, ik zou het alleen nog fijn vinden om dit met iemand te overleggen, een vriend of zo, ik heb helaas niet veel familie, zij kunnen mij dus niet echt helpen. Dat mis ik soms wel, ik was al vroeg toen ik op mijzelf ging wonen, ik was zestien. En ik heb alles een beetje zelf moeten ondervinden, zo ook nu, ik laat mij dan wel goed informeren, maar soms is het fijn om even van een naaste een bevestiging te hebben, ik denk dat ik hier zelf opzoek naar moet. Hoe weet ik niet precies, maar misschien krijg ik wel een vriend waarmee ik het kan delen.