Geen categorie Wonen

Ongehinderd door meubels aan de reparatie laminaat begonnen

Ongehinderd door meubels aan de reparatie laminaat begonnen

Al tijden had ik een oogje op dit huis en hield ik het nauwgezet in de gaten. Nadat het twee jaar op de markt had gestaan zonder verkocht te zijn en ik zag dat de vorige eigenaar in prijs begon te zakken heb ik een bod gedaan, zo’n dertigduizend euro onder de huidige vraagprijs. Wonder boven wonder is het bod aangenomen en kon ik het kopen – mijn eerste huis, wat een avontuur! Het voordeel was bovendien dat de vorige eigenaar nog niet zo heel lang geleden nieuw parket heeft gelegd op de vloer op de etage beneden. Die zag er echt nog heel goed uit, op enkele verkleuringen en krasjes hier en daar. Ik besloot toch even een kijkje te nemen naar de mogelijkheden voor een reparatie laminaat, aangezien het een kleine moeite is en je er toch een andere indruk mee achterlaat. Bovendien is een reparatie laminaat met deze timing tijdens een verhuizing echt ideaal aangezien er nog geen meubels staan en je er dus helemaal je eigen gang in kunt gaan, zonder gehinderd te worden door meubels die in de weg staan.