Geen categorie Telefoons

Verslaafd aan leuke Iphone hoesjes

Verslaafd aan leuke Iphone hoesjes

Nu ik eindelijk aan de Iphone zit, had ik niet verwacht zo snel al helemaal ‘om’ te zijn. Ik had de telefoon gewoon om praktische redenen aangeschaft, want ik loop decennia achter en had alleen maar zo’n oude telefoon, de black and decker noemden we hem altijd gekscherend, omdat het wel wat weg heeft van groot en lomp gereedschap en bovendien kon zoemen als een waardig apparaat. Nu ben ik omgeschakeld omdat, geloof het of niet, mijn nieuwe abonnement inclusief Iphone een stuk goedkoper was dan dat oude ding dat ik hiervoor gebruikte. Toen had ik geen argumenten tegen de Iphone meer. Inmiddels ben ik zwaar verslaafd aan Iphone hoesjes, om maar een voorbeeld te noemen. Ik heb denk ik al zo’n zeven Iphone hoesjes in mijn kast liggen en wissel ook inderdaad ongeveer elke dag om van hoesje. Niet alleen omdat ik het leuk vind te varieren met die dingen, ook omdat sommige dingen gewoon beter bij mijn outfit van die dag passen. Nooit gedacht dat ik daar op zou gaan letten of dat ik zo obsessief Iphone hoesjes zou gaan kopen, maar ik blijk dit soort zeer tuttige kanten te bezitten.