Geen categorie Wonen

Een hennepplantage verwijderen gaat makkelijker dan ik dacht

Een hennepplantage verwijderen gaat makkelijker dan ik dacht

 

Ik had het nooit zien aankomen dat er bij mij achter in de straat een plantage is gevonden nota bene nog wel bij de mensen die ik maar al te goed ken. Voordat de ontruimingsdienst erbij zou komen ben ik het internet op gegaan om te kijken of dat ik iets kan vinden wat mij kan helpen waar door ik het allemaal ga begrijpen wat ze te werk gaan doen. Zo kan ik nu toekijken en weet ik het maar al te goed dat het huis weer netjes bewoonbaar gemaakt kan worden door hun. hennepplantage verwijderen

 

Ze werken snel maar wel netjes om het bewoonbaar te maken

 

Nu dat ik het maar al te goed heb gezien hoe dat ze te werk gaan ben ik erbij gaan kijken of dat het in het echt ook zo gaat. Tot mijn verbazing gebeurd het enorm snel en hoef ik me geen zorgen meer te maken dat de kinderen met spullen thuis komen die ze helemaal niet mogen hebben. Ik kan nu de kinderen gewoon buiten laten spelen zonder de angst te krijgen dat er iets gebeuren kan met ze omdat ze er op dat moment ook bij zijn.