Cadeau's Geen categorie

Geboortekaartje uitzoeken voor de geboorte

Geboortekaartje uitzoeken voor de geboorte

Over een paar maanden is het zover, ons kind komt ter wereld. Ik ben nu druk bezig met het geboortekaartje, ik wil dat het er prachtig uit komt te zien. Via een website, kaartjes fabriek, ben ik nu de mogelijkheden voor een geboortekaartje aan het bekijken, ze zijn erg mooi en je kan kiezen uit verschillende thema’s. Ik denk er over na om verschillende geboortekaartje te hanteren, dat ik dus wissel. Maar dit levert wel weer extra kosten op en wellicht is dit ook verwarrend voor het kind later, als zij of hij niet zeker weet wat nou het officiële geboortekaartje was. Ik heb er zo ontzetten veel zin in, de kamer is al helemaal af, ik heb bijna alle boeken al wel meer dan drie keer gelezen en mijn man kan ook niet wachten. We hebben het nu al zo gezellig met z’n drieën, laat staan als zij of hij er straks echt is. We hebben al verschillende namen voor zowel een meisje als een jongen maar we zijn er nog niet helemaal over uit, ik wil namelijk een wat stoerdere naam en mijn man een wat lievere. We moeten dus een compromis sluiten hier in.