Geen categorie Wonen

Alleen mijn rolgordijnen zijn nog blauw

Alleen mijn rolgordijnen zijn nog blauw

 

Ik kan nogal doorslaan in de dingen en ik weet dit van mezelf, je zou me wel een tikkeltje apart kunnen noemen hierin. Het is iets wat echt bij me past, net zoals de veranderlijkheid die ik in dingen heb. Zo had ik een periode waarin alles bij mij in huis blauw moest zijn, van de banken tot de rolgordijnen. Zelfs mij tafel heb ik blauw geschilderd op een goede dag, iets waar ik achteraf wel spijt van heb aangezien het eigenlijk op zich zo’n mooie houten tafel was. Maar alles moest wijken voor die voorliefde van me hoewel ik daar tegenwoordig wel van teruggekomen ben. Tegenwoordig namelijk, spaar ik alles op het gebied van design – en dit hoeft niet blauw te zijn! Zo zie je dat ik door de jaren heen steeds meer meubels ben gaan vervangen door andere meubels, die ik gewoon uitkoos voor hun vernieuwende ontwerpen of door de bijzondere materialen of vormen. Ik heb nu een huis dat veel beter bij me past en ben niet meer zo dwangmatig vast gaan houden aan het blauw. Dat wil zeggen, voor bijna alles dan, want mijn rolgordijnen zijn nog wel steeds blauw en die hou ik ook echt, want ik vind ze prachtig.